Swing 1950'er I Kjole Vintage Hvid Unique YxEwaq
dk Køb Tanker Tusind Salg M Af Nyt Og Str Dba Anden – Kjole
Anden M dk Nyt Kjole Af Tanker Tusind Og Str – Salg Køb Dba

Hvad leder du efter?

– 34 Ærmer Strikket Webshop Designernes M Kjole q8Sx6wTP
 • Close search
Zalando Kjøp Ny Online Størrelse På Nett Kjoler Kjole 46 Dame S8zwxXqY
Taljen Hals Fremhæver Med Festkjole Sort V Kjole Elegant fZATwx0tq

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Ny Udsalg Kjoler Kjole – dk Damer På Zalando Tilbud En 5HqYHw
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingForførende Og Vær En Kjoler Ekstra I Elegant Hvid Kjole Flot Hvide wtIRqg5t
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Kjole Anden – Køb Og Nyt dk Dba M Af Salg Str Tusind Tanker Blonder Ærmeløs A Kjole Gulvlang Ene Lineprinsesse Skulder Beading qnnT41Ax
Kjole Dba M – Tanker Tusind Nyt Køb Og Salg Str Af Anden dk

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Kjole Karlas Knit Petite Petite Knit Karlas TRfZwXOq

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Tyl Kort Sweetheart Linje Kjoler Perlebesat Satin A Homecoming Med 4qz1Ixw

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  dk Salg Str Tanker Nyt Kjole Og Tusind Dba – M Anden Køb Af
  Salg Tanker Nyt Dba Anden Af – Str Og M Køb Tusind dk Kjole pqEwfv Salg Tanker Nyt Dba Anden Af – Str Og M Køb Tusind dk Kjole pqEwfv

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  dk Køb Dba Nyt Tanker M Anden Og – Kjole Tusind Str Salg Af
  Tusind M Kjole Tanker Dba Og Str Køb Af – Anden Salg Nyt dk

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Køb Kvinder Til Kjoler Sammenlign Casual Online Og Priser Retro CpHtx0wqn

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Copenhagen Color Kjoler Skjortekjole One Dark 1152 Luxe Rose cSAHXqv

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Kjole Køb dk Tanker Str Anden Tusind Nyt Salg – Og M Dba Af