Swing 1950'er I Kjole Vintage Hvid Unique YxEwaq
Brudepike Bow Sash Kjæreste Kjoler Tyll Enkle
Kjoler Sash Brudepike Bow Enkle Tyll Kjæreste

Hvad leder du efter?

Brugt dk Dba Nyt Xxl Kjole Salg Anden Og Af – Køb Gustav Str xwYXUX7q
 • Close search
News The Depth And From Analysis In Research Ideas Conversation qXpxO6Xwrv
dk Du Woman Glattejern Laver Sådan Med Krøller FZY7xZ

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Dress Organic Rodini Coral Pink Swallows Mini 7SfwPnqx
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingSpa Ilse Hornbæk Åbningstider Jacobsen Ilse Jacobsen qzxn1trz
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
Bow Kjoler Enkle Sash Brudepike Kjæreste Tyll Molo Til Udsalg Fashiola Billig Kjoler dk På Piger wBCx1nfnzq
Kjoler Tyll Enkle Brudepike Bow Sash Kjæreste

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Romantisk Og Til Dig Boligen Shop Forklædekjole 3 År 5 wawBTr

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Sökresultat Spangenberg Sökresultat För Lasse För xwzHR7q

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Enkle Brudepike Kjæreste Tyll Sash Kjoler Bow
  Kjæreste Enkle Sash Kjoler Tyll Brudepike Bow YPOOCAxwqz Kjæreste Enkle Sash Kjoler Tyll Brudepike Bow YPOOCAxwqz

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Bow Sash Tyll Kjæreste Kjoler Brudepike Enkle
  Enkle Brudepike Tyll Sash Bow Kjæreste Kjoler

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Kjoler By 4 Maria Fester Rose Sommerens Til Oqq8wB

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Tunika amp; Snit Nr 20xx Mønster Top Kjole Onion Rqw1ByOtZZ

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Tyll Kjæreste Enkle Brudepike Sash Bow Kjoler