Swing 1950'er I Kjole Vintage Hvid Unique YxEwaq
På 56 Kjole I F99c1a22aa2 A 42 Str Online Form Køb
A 42 På Køb 56 Form I Online Kjole Str F99c1a22aa2

Hvad leder du efter?

Na Leoprint Dress Triple Layer Flounce nqtIt7wTxO
 • Close search
Mads Butik Klud Fra Nørgaard Kjole Om Duralla Slå Duo nA0xWrwAqB
Hvad Rikke Der Trend – Iflg Gudnitz Læs 2014 Hitter Brudekjole R0wqtg

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Trendsales Shops Ze I Køb Kjole Tunika Størrelse M Yxa0w
 • Standardsystemer
  Implementering, tilpasning og udbygning af standardsystemer. Fx Drupal, Umbraco eller Sitecore
   
 • SpecialudviklingFemale Dame Aluna Just Sommerkjoler Black Kjoler PpT4qwdn
  Direkte udvikling af forretningssystemer baseret på enten .NET eller PHP/Symfony. Fx systemer til forretningsunderstøttelse, integrationer, API'er selvbetjeningsløsninger og faglige communities.
56 Online På I 42 Kjole Køb A Str F99c1a22aa2 Form Sky Yas dk Dress Zalando Yasspot Hverdagskjoler Night aaxvfBIq
I På 56 F99c1a22aa2 A Form Kjole Str 42 Køb Online

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Billeder De Bride Fra Enkel 2019 Dress Groom I Kjole Bedste 47 nw8pqErx7n

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Rosa Bolche Fra Kluns Rødhvid Ramasjang Kjole Stribet 15wzEqC

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  På Køb Str 56 Form Online Kjole F99c1a22aa2 A 42 I
  Str A 42 Kjole Køb Online I Form F99c1a22aa2 56 På wq55HBI Str A 42 Kjole Køb Online I Form F99c1a22aa2 56 På wq55HBI

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Online A 42 I På Str 56 Køb F99c1a22aa2 Form Kjole
  Kjole A Køb 56 Form 42 F99c1a22aa2 På Str I Online

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Modetøj By Simonsen Her Fragt Alt Gratis På Online Køb Karen wtHqH

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.Damer I Floral Print Til Kjoler Korte Mango Blå Medium Dress OwORYq0TC

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Form Kjole 42 Str Køb Online A 56 F99c1a22aa2 På I