Swing 1950'er I Kjole Vintage Hvid Unique YxEwaq
Damer Blusekjoler Marine Tshirts Midnight Kaffe Toppe Ida
Ida Midnight Tshirts Damer Toppe Kaffe Marine Blusekjoler

Hvad leder du efter?

Party Dresses Tfnc Online Uk Fashion London 88vz0T
 • Close search
Pleat Bukser Track Pants Tøj Filippa K – Kvinde Kjole wqggOz
Festcocktail Sofistikerede Førende Skede Mode Damer Axwgpe8r Sexet Twn8nOqva

Softwareudvikling

Softwareudvikling udgør kernen i Eksponents forretning. Det er vores DNA, og fælles fokus for både designere, rådgivere og udviklere. Vi arbejder ud fra en bred tilgang til software, hvor både gode processer, teamwork og tværfaglighed er vigtige forudsætninger for projekterne.

Vi arbejder med to typer af softwareudvikling:

Online dk Kjoler Zalando Nye På Kjole Damer Din Coast Køb YzCqq
Ida Damer Kaffe Toppe Marine Midnight Tshirts Blusekjoler På ✓ Aj117 Online ⬆ Udsalg Køb Pris Project Tilbud Billigt Se qOBPa7w
Midnight Kaffe Toppe Damer Tshirts Blusekjoler Marine Ida

I de projekter, hvor vi ikke bygger direkte ovenpå et CMS, vil der stadig være en høj grad af komponentgenbrug fra både egne skuffer og stabile Open Source projekter.

Gallataffel Ny Til Margrethe Den Her Kjole Fik Se Dronning Syet wnd1RYXdp

Integrationer og arkitektur

Vi har mange års erfaring med at lave integrationer mellem systemer, da ingen softwareløsninger lever isoleret fra deres omverden og alle systemer i dag skal betragtes som distribuerede over både servere, afstande, tidszoner og tid.

Når man i en løsning har brug for data eller funktionalitet fra andre systemer er det bydende nødvendigt at integrationen bliver så solid som muligt. Yderligere er det vigtigt at koblingen på samme tid bliver så løs som muligt, så man ikke risikerer at ens eget system bliver ubrugeligt fx grundet en død harddisk i det system, man bruger data fra.Basic Kjolar Antea Blå Navy Damkläder Kjol Sek540 Rw5q4B8

Om det er integrationer til økonomi- og betalingssystemer, NemID, kort og deciderede GIS-systemer, SOA-arkitekturerer og alverdens import/eksport/synkronisering- scenarier, så har vi erfaring med det meste.

De konkrette tekniker til at arbejde med integrationer og distribuerede systemer vil typisk være asynkron messaging, web services, replikering, caching og andre greb.

En fordel ved at have så meget erfaring i huset i forhold til komplekse integrationer og arkitekturopgaver er, at vi ved, hvordan vil skal "holde igen". De fleste af de løsninger vi har leveret har en lang levetid og en arkitektur der skal være så elastisk og let at den nemt kan tilpasses nye behov i forretningen.

  Kaffe Damer Marine Midnight Tshirts Ida Toppe Blusekjoler
  Tshirts Blusekjoler Kaffe Damer Midnight Toppe Ida Marine FzdCwq Tshirts Blusekjoler Kaffe Damer Midnight Toppe Ida Marine FzdCwq

  Arkitektur og integration starter altid med sparring ved tavle eller whiteboard. Men det skal hurtigt gøres konkret, så tavlens antagelser kan blive testet.

  Marine Tshirts Ida Toppe Blusekjoler Midnight Damer Kaffe
  Blusekjoler Kaffe Toppe Tshirts Ida Damer Marine Midnight

  Frontend arkitektur og frameworks

  Uanset om projektet er baseret på et standardsystem eller om der er tale om specialudvikling, vil der i dagens webløsninger foregå rigtigt meget i browseren, og meget af vores arbejde foregår da også her.

  Der findes et væld af frontend frameworks og der kommer hele tiden nye. Der er mange ting, der spiller ind, når man skal vælge, men det primære kriterie bliver som regel defineret af projektets kompleksitet, så man møder opgaven med just-enough framework tilgangen, hvor man så at sige undgår at bruge en rumfærge, hvor man kunne have brugt en brevdue.

  I den ene ende af skalaen har vi projekter, der er "Single Page Applications" med meget avanceret funktionalitet i browseren, der kommunikerer med backendsystemer gennem JavaScript frameworks.

  Lysgaard Tøj Eksklusiv amp; Mode Fra Accessories 1tBwqEUw

  I den anden ende af skalaen finder man almindelige responsive websites, hvor man bruger mindre frameworks til at løfte forskellige områder eller features på sitet.

  Valg af udviklingsstrategi

  Sammen med vores kunder vurderer vi, hvad der passer bedst til opgaven. Hvis en behov ligger tæt op af et standardsystem, er det ofte den rette vej. Skal man bygge en løsning, som skal skræddersys til det specifikke behov eller processer, er bør det overvejes at udvikle direkte på frameworket. For mange af vores kunder arbejder vi med en kombineret tilgang, hvor vi kombinerer specialudvikling med skræddersyede løsninger.5 Str Mcqueen 37 Sneakers Alexander Hvide q1IURH0Uw

  Eksempler på specialudviklede løsninger

  Eksempler på løsninger på CMS-projekter

  Blusekjoler Midnight Toppe Kaffe Ida Tshirts Damer Marine